Termeni şi condiţii

DATE DE AUTENTIFICARE:

S.C. COSELI S.A.

J22/2341/1992

CIF RO1974954

Adresa: Bd. Poitiers nr. 43, Iasi, Romania

Tel: +40 727 884088

Fax: +40 232 270997

Email: contact@septal.ro

 

SEPTAL.ro  isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune a Termenilor si Conditiilor poate fi citita oricand folosind butonul "Termeni si conditii".

Acest site este proprietatea  S.C. COSELI S.A. Pentru eventualele erori in folosire aparute din cauza unor modificari, setari, upgrade-uri etc. facute de S.C. COSELI S.A. ne cerem scuze, dar intreaga responsabilitate ii revine gazdei.

 

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT) 

Intregul continut al site-ului SEPTAL.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - este proprietatea SEPTAL.ro si a furnizorilor sai si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SEPTAL.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

ACCESUL LA SITE

SEPTAL.ro  garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii S.C. COSELI S.A., fara acordul scris al acesteia.

 

COMENTARII, COMUNICARI SI ALTE DATE/INFORMATII

Cei care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in niciun fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare.

SEPTAL.ro  are dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. SEPTAL.ro nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la niciun fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari.

In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera societatii S.C. COSELI S.A. si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc.

Se garanteaza, de asemenea, societatii S.C. COSELI S.A.  si afiliatilor/asociatilor sai sau celor carora le retransmite dreptul de licenta dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii niciunei persoane. S.C. COSELI S.A.  nu isi asuma nicio responsabilitate pentru continutul mesajelor/comunicarilor afisate/transmise de un utilizator prin intermediul site-ului SEPTAL.ro.

 

SECURITATEA INFORMATIILOR 

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. SEPTAL.ro nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea, nu raspundem pentru erorile survenite in securitatea serverului care gazduieste site-ul.

 

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

S.C. COSELI S.A. („SEPTAL”), cu sediul in Bd. Poitiers nr. 43, Iasi, Romania, inregistrata in Registrul Comertului cu nr. J22/2341/1992, email contact@septal.ro,  inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 17648, garanteaza ca va continua sa prelucreze datele furnizate de clientii sai in conformitate cu Regulamentul UE nr. 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor).

 

Definiții:

„Date cu caracter personal" inseamna orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila ("persoana vizata"); o persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale;

"Prelucrare" inseamna orice operatiune sau set de operatiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fara utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispozitie in orice alt mod, alinierea sau combinarea, restrictionarea, stergerea sau distrugerea.

SEPTAL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor / clientilor privind situatia contului lor de pe SEPTAL.ro, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a SEPTAL si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate de catre SEPTAL si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre SEPTAL si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Prin citirea prezentilor Termeni si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate  urmatoarele drepturi:

  • dreptul de acces la datele cu caracter personal care va privesc;
  • dreptul de a solicita rectificarea datelor cu caracter personal inexacte;
  • dreptul de a solicita stergerea datelor in anumite circumstante (de exemplu atunci cand datele personale nu mai sunt necesare in raport cu scopurile mentionate mai sus);
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale;
  • dreptul la restrictionarea prelucrarilor;
  • dreptul de a va opune prelucrarii si de a solicita stergerea datelor;
  • dreptul de a fi notificat in caz de incalcari a securitatii datelor;
  • dreptul de a va retrage consimtamantul;
  • dreptul de a depune plangere in fata unei autoritati de supraveghere.

 

Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa S.C. COSELI S.A., B-dul Poitiers nr, 43, Iasi, va puteti exercita, in mod gratuit,drepturile mentionate mai sus.

Astfel, SEPTAL.ro poate notifica utilizatorii/clientii privind ofertele curente prin newsletter si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul SEPTAL.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date prin trimiterea unui e-mail la adresa contact@septal.ro cu subiectul "Dezabonare".

 

PARTENERI 
Societatea S.C. COSELI S.A. are contracte de revanzare (reseller) cu reprezentanti importanti ai marcilor prezente in magazinele noastre. In legatura cu produsele (calitate, autenticitatea marcii), precum si despre orice alte nelamuriri despre o anume marca sau un anume produs, clientul se poate adresa reprezentantului marcii respective sau importatorului din Romania.

 

PROMOTII SI CONCURSURI

SEPTAL.ro  isi stabilieste singura regulamentele promotiilor si a concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea, promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. SEPTAL.ro  nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o poate intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

 

LEGATURI/LINK-URI

SEPTAL.ro nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

 

LIMITARI ALE RESPONSABILITATILOR 

Companiile, produsele sau serviciile mentionate in articolele publicate sunt marci inregistrate ale companiilor respective. Utilizarea oricarui nume de marca inregistrata este realizata doar in scopul analizei si nu constituie reclama pentru compania respectiva.

 

Societatea S.C. COSELI S.A. nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Site-ul SEPTAL.ro  si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" si "atat cat sunt disponibile" fara garantii de nici un fel.

Societatea S.C. COSELI S.A. nu ofera nicio garantie, nici in mod expres si nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propriul risc.

Societatea S.C. COSELI S.A. nu garanteaza ca acest site, serverele sale sau e-mail-urile trimise in numele SEPTAL.ro sunt lipsite de virusi sau de alte componente daunatoare. Toata informatia prezentata pe site-ul SEPTAL.ro este furnizata fara niciun fel de garantie, expresa sau sugerata, incluzand fara a se limita la, garantiile de vanzare sugerate, potrivire pentru un scop anume sau non-ilegale.

Informatia prezentata poate include inacurateti de ordin tehnic sau erori de tastat. Informatiile acestui site va sunt oferite cu buna credinta, din surse apreciate ca fiind de incredere. In cazul in care vreunul din articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta legii dreptului de autor, va rugam sa ne contactati pentru a putea lua masurile care se impun. Nu garantam ca informatiile sunt exacte, complete sau obiective, de aceea nimeni nu trebuie sa se bazeze pe ele pentru nici un scop. 

SEPTAL.ro nu va fi responsabil in fata niciunei persoane sau companii care foloseste sau care se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site. Echipa SEPTAL.ro nu va fi raspunzatoare pentru:

a) orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site;

b) orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel de pierderi.


Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal. Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel intr-un alt document sau material fara permisiunea prealabila scrisa a autorilor lor.

 

DECLINAREA RESPONSABILITATII 

Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcatuit in stransa colaborare cu furnizorii produselor prezentate. Din acest motiv, SEPTAL.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul nostru, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre furnizorii fiecarei marci. 

 

De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.). SEPTAL.ro  nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv, SEPTAL.ro isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta a furnizorului. Clientul va primi inapoi banii incasati de catre societatea S.C. COSELI S.A. pentru respectiva comanda. 

SEPTAL.ro nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate in cadrul magazinului. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta SEPTAL.ro in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, spre solutionare.

Toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine in sarcina furnizorului si service-ului autorizat de acesta. Toate produsele (atunci cand este cazul) sunt insotite de certificatul de garantie original emis de catre furnizorul nostru. 

In cazul in care produsele nu se pot livra sau sufera defectiuni pe parcursul livrarii, clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate deja de societatea S.C. COSELI S.A. dar nu si alte despagubiri.  SEPTAL.ro condamna incercarile de frauda si acorda tot sprijinul necesar recuperarii eventualelor pierderi.

Fiind de acord cu acest document, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.
Valoarea maxima a obligatiilor societatii S.C. COSELI S.A. fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de catre societatea  S.C. COSELI S.A. de la acest client. Dupa expedierea produselor, societatii S.C. COSELI S.A. nu i se mai poate cere returnarea banilor in niciun fel.

 

GRESELI DE TIPARIRE 

Societatea S.C. COSELI S.A. si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturile, caracteristicile, imaginile etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

 

GARANTIA PRODUSELOR 

Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia obisnuita a fiecarei marci in parte. Astfel, fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului, care se ocupa direct sau prin reprezentantii sai de service-ul produsului.

TAXE SUPLIMENTARE 

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie si/sau incasare aferente. SEPTAL.ro nu percepe nicio taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa in plus va puteti adresa imediat la contact@septal.ro.

 

CONDITII LEGALE 

Site-ul SEPTAL.ro functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman.

 

DISPUTE SI CONFLICTE 

Orice conflict aparut intre societatea S.C. COSELI S.A. si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de competenta instantelor romanesti.

 

DISPOZITII FINALE

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. O data cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Toate logo-urile si marcile inregistrate din site apartin proprietarilor lor. Articolele, comentariile, mesajele, replicile, imaginile sau orice alt tip de continut provenit de la membri, constituie proprietatea autorilor, restul constituie proprietatea site-ului SEPTAL.ro.