Garantie produse

Compania noastra ofera garantia produselor achizitionate in conformitate cu legislatia si politicile comerciale in vigoare. Pentru solicitarea garantiei in cazul produselor comercializate, este necesara prezentarea acestora in ambalajul in care au fost trimise, fara ca acesta sa fie deteriorat.

Este, de asemenea, necesara trimiterea produselor pentru care se solicita garantie impreuna cu intreaga gama de accesorii aferente acestora. Garantia oferita pentru produse presupune fie repararea fie inlocuirea produsului defect. In ceea ce priveste transportul necesar in cazul produselor comandate, plata pentru acesta revine in totalitate clientului.

Exista si exceptii in ceea ce priveste garantia oferita pentru produsele comercializate. In cazul in care produsele pentru care se solicita garantie prezinta defecte precum crapaturi sau lovituri cauzate de client sau ca urmare a utilizarii acestora in conditii inadecvate, acestea nu vot beneficia de garantie.

Pentru informatii suplimentare privind termenii si conditiile care se aplica in cee ace priveste garantia produselor va rugam sa ne contactati la adresa de email contact@septal.ro si vom oferi un raspuns in cel mai scurt timp posibil.